Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
 
 

Vezetőnk:

KépKiss Blanka

Az Ezer Rózsa Kertje Hastánccsoport tagja.


 

 

Tagok:

 

Gyenese Árpádné( Kati)

 

Gyenese Katalin

 

Gyémánt Tímea

 

Kocsis Alexandra

 

Molnár Barbara

 

Pacsai Virág

 

Salamonné Máté Andrea

 

Simon Katalin

 

Simon Krisztina

 

Simon Mónika

 

Simon Regina

 

Tuboly Fanni

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

shamila.dance@gmail.com

(Shamila, 2011.01.24 10:38)

Kedves Táncosok/Oktatók!
Nagyon sok szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Szombathelyen először megrendezésre kerülő Országos Dobszóló Versenyt és Orientális Táncestet. További információkat a www.shamila.hu honlapon találtok!
Szeretettel:
Shamila

Budapest

(nefer, 2010.02.24 21:57)

sziasztok,
nem találtam email címet, ezért itt szeretnélek tájékoztatni benneteke, hogy az idén is megrednezésre kerül a tavaly nagy sikert aratott hastáncversenyem, ha többet szeretnétek tudni róla, keressétek fel honlapomat: www.nefer.gportal.hu
szeretettel várlak benneteket is, üdvözlettel nefer

borzsonykapuja@index.hu

(Jakab Tímea, 2009.11.14 17:50)

Kedves Csoporttagok!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani Vendégházunkat, mely a Dunakanyar egyik legszebb részén, Zebegényben található, a Börzsöny-hegység lábánál.

Vendégházunkban közel 40 főt tudunk elszállásolni. Szobáink 2,4,6 és 10 ággyal rendelkeznek.
A szálláshoz étkezést is tudunk biztosítani. Választható svédasztalos reggeli, félpanziós, ill. teljes panziós ellátás is.
A Vendégházhoz 50 nm-es étkező-konyha-társalgó helyiség tartozik, ahol táncórák, ill. egyéb foglalkozások is tarthatók. Továbbá egy 35 nm-es különhelyiség is bérelhető a különböző foglalkozásokhoz. A ház egész évben nyitva áll a Vendégek előtt.
A faluban a szálláshelyhez közel található tornaterem, amit bérelhetnek a sportolásokhoz, ill. nagyobb létszámú táncórák megtartásához.
Zebegényben füves focipálya és strandröplabda-pálya is található.

A faluból számos gyalog- és kerékpáros túraútvonalon lehet eljutni a környező helyekre, településekre. Itt halad át az Országos Kéktúra útvonala is. Minden évszakban szívesen járják a turisták.
Az erdő és a hegyek lehetőséget adnak a felkészítő és alapozó edzésekre, tájfutók, hegyi sportolók, kerékpárosok felkészülésének otthona lehet.
Küzdősport egyesületeknek szabadtéri edzéslehetőség van a Vendégház környékén tiszta levegőjű, gyönyörű környezetben (pl. a Dunaparton 5 percre a szálláshelytől).

Egyéb sportolási lehetőségek: nyári időszakban vízisportok a Dunán, gyepsí Visegrádon, télen síelési lehetőség Zebegényben, a Nagy-hideghegyen és Visegrádon.

Szervezett programjaink, túráink a táborok kiegészítő programjai lehetnek.
Egyéb szabadidős lehetőségek: szalonnasütő, bográcsozó hely, grillezési lehetőség, ping-pong, csocsó, darts, tollas szett.

Weboldalunk: www.borzsonykapuja.hu

Ha további kérdése van, hívjon bizalommal!
Egyedi árajánlatot kérjen levélben vagy telefonon az alábbi elérhetőségen!

Üdvözlettel:

Jakab Tímea
Börzsöny Kapuja Vendégház
0670/384-9338

hodász zrinyi.m.út2

(puskás boglárka virág 11éves, 2009.11.02 17:37)

nagyon szeretem a hastáncot és szeretnék tanfolyamra is járni de ti hol laktok?köszönöm szépen hogy irhattam lécives irjatok vissza:)!